How cool is the design of the “de -living room”? Seeing her family know it, bookcase+dining table is very practical

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

When the new house is renovated, will you be centered on the needs of your child?

Many young people renovate the house with “self -demand” as the center. They often pursue popularity and fashion, but for middle -aged people with children, they will use “children’s needs” first.

For example, the couple in Chengdu, their house is a 125㎡ hardcover room. Buying a hardcover room is because you can’t choose a suitable rough room. After the house is handed over, the hostess sees the “Pork Liver Red” floor on the ground. If you can’t accept it, some transformations are made indoors.

There are not much flaws in the pattern of the house. Considering the cost and time problem of transformation, it is just to remove the living room and balcony directly to the door. No other walls move. Re -installed.

Although the original pattern is different, the homeowner’s couple did not want to decorate according to the original layout, and wanted to create a home environment full of learning atmosphere, so the “de -living room” design became the first choice for the heroine.

Book aroma+exquisite living room

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

The original guest restaurant is a large horizontal hall. The walls of the entire restaurant have re -brushed white latex paint. The ground is also replaced by the original “Pork liver red” floor to a gray soft light tile.

According to the layout of the hardcover room, the sofa should be based on the sofa. The two sides are living rooms and restaurants. The wall of the living room is the TV background wall, but the female lead feels that there are children at home. The learning atmosphere is more important. Adhere to the “de -living room” design.

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

The bookcase of the entire wall is customized at the original TV background wall, which can store books and improve the aroma of the book at home and can decorate;

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

The sofa did not put it in the middle. In order to make the entire public space look more spacious and translucent, the sofa was close to the bookcase. The carpet was centered on the small side of the lazy sofa and the small side of the event.

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

The dark bookcase with caramel -colored leather sofa is simple and neat, and it is warm in high level.

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

After the door of the balcony was removed, it became a supplementary leisure area in the living room. The heroine said that the child is still young. While cultivating his learning habits, he cannot give him up to the happiness of his childhood, so the balcony has become a child. The playground.

Simple but multifunctional restaurant

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

Between the living room and the kitchen, the restaurant has no location of the cabinet, so a meal cabinet is placed by the aisle space. The beacon+rattan element is placed. The proper face value is not only satisfied with the storage but also the decorative effect.

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

A large wooden table as a dining table can meet the dining needs of a family of three generations. When you do n’t eat, you can also use it as a hand -made table or a hostess.

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

The dining chair and flying saucer chandelier are carefully selected by the heroine from the Internet. They are relatively classic styles, with a bit of retro and exquisite, and they are fully expressed in simple fashion in simplicity.

The entire guest restaurant is based on gray and white brown, creating a calm and elegant atmosphere; in the layout, the female lead insists on the “de -living room” design.

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

Master bedroom

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

The master bedroom has not changed on the hard hard installation, but the white white on the wall is brushed into gray paint, and the ground covers the unwanted floor with a large -size carpet.

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

There is no shape, no background wall, and two small -sized art paintings are also light and agile under the lining of the gray wall paint. In addition, the caramel -colored bedside back is full of retro atmosphere.

The heroine said that the most regrettable of the master bedroom is no wall lamp. In order to make up for this regret, a table lamp was placed on the bedside table. The white light bulb with a bronze -textured metal bracket was properly light luxury.

Children’s room

The space of the children’s room is not very large, so the tatami+wardrobe is customized; the side of the tatami is designed as an open format for easy storage toys.

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

The hostess also designed a climbing wall for the children’s room at the end of the bed, allowing children to climb the will and the body, and at the same time, there will be no major safety problems on the bed.

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

Elderly housing

“去客厅化”设计有多爽,看她家就知道了,书柜+餐桌,很实用

The room for the elderly has not been decorated too much. The white wall is paired with calm bedding and curtains to create a comfortable sleeping environment for the elderly.

study

The study room is actually mainly prepared for children, because the children’s room is not learned, and the study room is placed in a double table by window, which is also convenient for parents to counsel their children to learn.

Written at the end: No wonder the hostess insisted on the design of “de -living room” from the beginning. After reading it, I found that it was really cool, and the learning atmosphere was relatively strong. wise.

How cool is the design of the “de -living room”? Seeing her family know it, bookcase+dining table is very practical