(Architecture) Korean Dandelion Farm

-LOFT Home Factory-

The space with penetration is always very imaginative,

Moreover, it is still out of the suburbs.

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

Nature itself is changing this space at every moment,

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

The sun shines in the garden on the water through the water surface,

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

The shadow of the wooden fence shows time and season,

On rainy days, the sound of water drops falls from the garden,

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

The leaf trembling in the wind …

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

Nothing is more poetic and painted than architecture.

^^

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

(Text description provided by the architect. This building is covered by the silver grass forest. The sound of wind blowing from the slope points to the road. At the end of a curved path, you can see a heavy wooden door. Bamboo welcomes you through space wooden windows. Natural sunlight surrounds the dark entrance space through the Louvre. Through the space of this entrance, you can see the front line of peace and cover the fine soil of North Korea. : This is to trigger your emotional experience in this space. When you walk into the front yard, you can see that the forest valley passes through the vast farm cafe. Cracks.

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

This is the place where the dandelion is processed in Korea, which is mainly used for medicinal use. Many guests who come here are exhausted because of their long -term struggle with the disease. Therefore, we want to provide a place where it can re -stimulate their listless and frustrated state, and help to awaken their senses to remind their memory. This will help get some opportunities to review their lives and create positive energy through motivations from nature.

Another important consideration of this project is the sensitivity to its location and direction, which is related to the terrain. Due to our new building, we don’t want to break the flow of nature with the forest valley behind the venue. Therefore, the central space of the building is improved, so natural air can enter the front yard. The farm cafe is equipped with 2.1 meters wide wooden canopy and platforms to ensure that guests are surrounded by the surrounding environment.

The folding door can fully open the space of the external deck area and provide a more charming natural experience. It is the same as the “Tamaru” in the traditional Korean architectural element “Saburo Gang” and “De O-Ayer-Ga-Chang”. The design of this space is to provide a peaceful, wonderful and natural environment, and people can rest and relax.

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

The wooden fence around the building is installed between 3 cm between each piece. These gaps allowed nature to enter and exit, blurring the boundaries of the building.

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

Happy memory is recognized and embedded by people’s experience, and memory will make people return to this place. Sensory memory is the basic element of people’s memory. With the “natural sense”, it becomes a healing environment, and people can enjoy here. )

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

—————————————————————————— I am a division line!

(This case) is our work. Please three months in advance for reservation design, our design cycle is at least one month.

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

(Case) is an excellent designer work we see and learn every day.

Whether it is our (this case) or (case), you are welcome to reprint without saying hello to my door.

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

Sharing beautiful things with you is a beautiful quality, thank you for your spread!

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

Compared to worshiping the work in the cellar of our unattended visits, we are more willing to fly everywhere like the wind.

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场

If our graphic is infringement to you, please contact Xiaobian to delete it.

(建筑)疗伤的韩国蒲公英农场