Whole house staircase + storage, the “home” character maximize performance

The whole house case by the high Yingying # # Design

Posted PChouse home magazine APP

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Foreword

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

The music is quiet blood flowing deep, deep down yearn for freedom of travel is wild. The child is the continuation of life, make a chic spirit of the queen mother transformed into a moderate and inclusive.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

China does not pursue the case homeowners a wide range of soft-mounted pile of gorgeous, nor highlight the pursuit of stylized personality, in her view, she wanted “home” to maximize the expression of traits, so that the three Zhaizi everywhere full of this truth, love and sunshine, carrying the memories can be in the future.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Because homeowners have a growing positive and lively 6-year-old prince, activity area for children, the storage capacity of all types of space, moving lines of fluency and plenty of light demanding, designers do spatial planning It also takes into account these requirements, the greatest degree of satisfaction of the expectations of the owner.

Display space

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Size chart

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

This case is not luxurious decoration, nor cumbersome pile, all the furniture a little bit of almost all homeowners from IKEA and a beloved treasure carefully selected objects. Whether it is photos or dog owners travel around the world before the collection of various types of collections, both forensic and memories of the years bit by bit. With love nest, carefully life. Love gifts and have good times in the sun flowing slowly paved the way light and shadow of happiness.

Entrance

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

The case is not designed entrance, spacious home that is a whole slice transparent. Designers use the space under the stairs to create a whole surface of the lockers, the family used shoes and rain gear can incorporate them, wooden doors and stairs made seamless, good-looking and practical. Imitation wood floor tiles made of fish bones splicing, through the whole paved the ground floor, simple and comfortable simple plaster ceiling, sunlight streaming into the room from floor to ceiling windows through white screens, excellent lighting.

living room

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Children’s activity area half the space on the first floor of the living room are of little prince, next to the Yamaha piano homeowners beloved Winnie the Pooh and The Little Prince is a small blackboard, the little prince’s paintings on the blackboard full of playful. Placed against the wall of the container assembly bring some common toys and debris collection was structured, the wall of shoes stool practical and generous. Children’s activities throughout the area gives the impression miscellaneous and not chaos, tolerance and warm, the owner raised Schnauzer dog often will quietly tummy accompany the young master.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Nordic style fabric sofa as the boundary, the other half belongs to the family of functional areas. A few small round pure white, European style carpet round a few, as well as leisure sofa chair of both sides reveals the homeowner pursuit of natural, comfortable, authentic living conditions. French window side of the music stand and entry on the couch violin is another versatile reflect homeowners.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

A combined living room occupy the entire wall of shelves in both the wood with irregular collection of the owner, there are a large number of books Little Prince, a variety of hand to do, dolls, TV hidden behind two sliding doors gray, and wearing miscellaneous a few small bookcase with a variety of photo frame on everywhere in a cute Schnauzer is particularly eye-catching, it is understood that only dogs accompany the owners of more than ten years of heart treasure, though has come to an end, but to the owner left many good memories, dog owners will be placed in various locations photo room, as if it has been in, always guard beside her.

Warm gray, beige, wood color, warm colors and natural throughout the living room, the layout Xpress freedom, relaxation people, full of “human taste.”

kitchen

Between the open-plan kitchen and dining room only splicing and change of color of the tile and make the transition division, white with black cabinet lockers Crochet, lighting of the entire surface of the window is excellent, lower brass chandelier combination is Nakajima table with a double sink, the kitchen of moving lines and smooth, atmospheric space layout, including a cooking area in the window, away from the restaurant, avoid fumes trouble.

Dinning room

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Nordic dinette combination of wind, brass chandeliers restaurant, continue to follow the simplicity and warmth of the living room color, black and white tricolor wood dining side cabinet then modify the monotony of the whole lot of white space caused.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Designers adjusted the original staircase upstairs location, from the size chart point of view, the original location of a waste of a large area, move the line is not clear, but after the change by the designer, the vacated area “change” has become now the restaurant.

bathroom

Ample bathroom space master bedroom, pushed open the door into the left side of the window white countertop double basin sink group, men and women have a place for the owner, independently of each other with each other but also to enhance the distance. The bottom is the brass handle of white Libraries group, powerful storage capacity.

Toilet dry separation, dry ground area is the use of any natural mosaic tiles word man, elevate shower area, small white tiles slip. Shower corner did a niche use, it can be placed in bath supplies easy to use.

Absorbent non-slip mat placed on the Zangyi baskets, close to the sink as well as a makeup stool, you can see photos and Schnauzer corner space decorated green plants, rich flavor of life.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

One guest bedroom and guest bathroom is located between the kitchen, wet and dry separation, floor and walls are made of irregular washbasin with wood mosaic tiles, eliminate dull.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Shower area and toilet walls white tile using a simple, easy to clean.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Guest toilet design to life and ease of use as a priority, simple and practical.

Bedroom

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Herringbone wood mosaic floor tiles, light gray backdrop, set the tone for the master bedroom, dark gray wood + Nordic Wind double bed and bedding the same color gives the Yi Jing, sleep in comfort. Eggshell Danica coffee table Scandinavian expression replaces the traditional bedside tables, color and curvature are increased by one point Smart, long-haired carpet foot of the bed on the ground also added a touch lazy and freedom for this space.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

One side of the bed by wardrobe interior is white, opposite the bed is a black walnut and red oak bookcases minimalist European style tables and chairs set. Homeowners beloved Schnauzer owners to come to an end after it held a funeral and the ashes after its closure and its favorite toy collection in the upper bookcases together, we can say is really cherished.

Bookcase left and right sides respectively of the door to the main satellite and the cloakroom, the amazing every door, independently of one another are each spatial and to each other.

This bedroom is to the little prince’s grandmother used, therefore the style in a comfortable, rustic oriented. Bedroom comes with a balcony, the designers did not do sliding doors to the balcony, but to incorporate the entire bedroom balcony space, only to frame the black edging.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Solid wood bed rustic another quality, adequate Guizu TV opposite the bed storage space.

Into the door, designers use the perspective of load-bearing walls had a hidden closet, but also very good use of space weakens the visual impact of load-bearing walls.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

One guest bedroom brass bed frame and wooden bedside cabinet simple but not simple, opposite the bed cabinet set wardrobe, TV Libraries group in one spatial arrangement appropriate benefits.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Nightstand plants and picture frames also embellished a little breath of life into this space.

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

Children’s room

全屋楼梯+储物,将“家”的特质最大化表现

The owner of a small room retains the bay window, to meet this age like “up and down search” lively nature. Since most of the toys in the children’s activity area on the first floor, the owner of a small room look clean and tidy. Container assembly so that small corner of the master cultivate young tidying good habits, and children’s wooden bed and matching candy green wood bedside tables, lively and agile.

Designers using the same load-bearing walls of the children’s room angle and grandmother did the same room cloakroom, so that storage space function more powerful, cleaner.

corridor

Climb the stairs, floor space split, white marble steps may be stepping into the master bedroom. Since the doors are pale gray green whole house used in the decoration style is very unified, all with simple main practical. Open doors, open field of vision instantly.

You may also like...

Popular Posts